Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ;

 


 

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ;

Ποια  είναι η ποιο επικίνδυνη υποδούλωση ,η υλική ή πνευματική ; Ασφαλώς η δεύτερη . Ένα Έθνος δεν χάνεται έστω και δουλωμένο με την υλική βία, αν κρατήσει αμόλυντη την πνευματική του ύπαρξη . Μας υποδούλωσαν οι Ρωμαίοι και οι Τούρκοι για αιώνες . Αλλά μόνο υλικά . Το πνεύμα και η ψυχή μας έμειναν αδούλωτα. Έτσι αναστήθηκε το Γένος των Ελλήνων . Αν όμως ο εχθρός κατακτούσε όχι τον χώρο που ζούμε , όσο την ίδια μας την πίστη τότε το πάν θα είχε χαθεί. Και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα . Στην εποχή μας υπάρχει το ποιο φοβερό όπλο όλων των εποχών. Όχι η ατομική – πυρηνική βόμβα που είχε για στόχο τα κτήρια , πολιτείες και ζωές , αλλά η επιστημονική προπαγάνδα που έχει για στόχο την ψυχή και το μυαλό των Ελλήνων και γενικά των ανθρώπων.

                «ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ»

Οι  στρατιωτικοί λέγουν ότι , μόνον οι ηθικοί παράγοντες εμψυχώνουν τα υλικά μέσα και δίνουν την ΝΙΚΗ . Δεν αρκεί να φυλάς μόνο Τα σύνορα σου. Οφείλεις να προστατεύεις και τα μετόπισθεν. Γιατί τώρα με την προπαγάνδα ο πόλεμος διεξάγεται συνεχώς παντού και πάντα , ημέρα και νύκτα καθημερινές και Κυριακές, εικοσιτέρες  ώρες το εικοσιτετράωρο επτά ημέρες την εβδομάδα ,δίχως αργίες και δίχως ανακωχή. Ο πόλεμος πήρε άλλη μορφή πέρα απ την κλασική στρατιωτική εμπλοκή, έγινε ιδεολογική σύγκρουση , ψυχολογικός επηρεασμός ,ύπουλη διάβρωσης , αθόρυβη διείσδυση , σατανική υπονόμευσης , τα μέτωπα αυτού του πολέμου βρίσκονται πουθενά και παντού . Ο εχθρός δεν φορά στολή δεν μιλά ξένη γλώσσα , δεν είναι παρατεταγμένος απέναντι στην όχθη κάτω από σημαίες . Είναι πλάι μας , δίπλα μας, στο γραφείο ,στο εργοστάσιο , στο σχολείο . Είναι ο γείτονας , συνάδελφος ,ή συνεπιβάτης στο λεωφορείο στο τραίνο παντού. Μιλά την γλώσσα μας ,αλλά κάνει εχθρική προπαγάνδα . Είναι φορέας ξένων ιδεών και συμφερόντων . Είναι στοιχείο και μικρόβιο διάβρωσης. Πως θα τον αντιμετωπίσουμε ; Η στρατιωτική ισχύς σ αυτή την περίπτωση είναι άχρηστη αστυνομικά μέτρα και στις περισσότερες φορές επιζήμια. Τι χρειάζεται σήμερα η Ελληνική Κοινωνία ; Χρειάζονται μέτρα ιδεολογικά και νέα μορφή Δημοκρατίας. Χρειάζεται διαφώτιση και την διαφώτιση θα την κάνουν οι νέοι που εμφορούνται με το Πνεύμα και την ιδεολογία του Πατριωτισμού . Μια νέα φιλική εταιρεία και ένας νέος Καποδίστριας χρειάζεται τώρα στην Πατρίδα μας. Να σφυρηλατήσουμε και να συνεκπαιδεύσουμε τους Νεοέλληνες στα Ιδανική της Πατρίδος , την Πίστη και την αγάπη προς την Πατρίδα . Έχουμε λοιπόν Ελευθερία ; Δημοκρατία; Πολιτισμό Ρωμαίικο ; έχουμε πνευματική πρόοδο; ΟΧΙ βέβαια ,γιατί ζει και βασιλεύει η μεγάλη ασθένεια που έχει διαβρώσει την Ελληνική κοινωνία και δεν άλλη από την ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ δηλαδή το «κόμμα των πολιτικών  κομμάτων» που έχουν εγκαθιδρύσει οι ντόπιοι εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων και ιερών και οσίων  του Ελληνικού Λαού.  Εμείς λέμε ότι «οι ιδέες γίνονται  πολιτικά και ιδεολογικά όπλα όταν κατανοηθούν από τον λαό».

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ». Το σύνθημα μας λοιπόν είναι : η ΝΙΚΗ είναι από τον Λαό με τον Λαό  για τον Λαό.  Έχουμε υποχρέωση σ όλους αυτούς που θυσιάστηκαν μέχρι σήμερα για να είμαστε ακόμη ελεύθεροι να μεταλαμπαδεύσουμε στον Ελληνικό Λαό τις ιδέες που μας άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοι μας. «ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» 

 Νικόλαος Σμολοκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: