Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ!!!

                                ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ!!!

Η ΦΑΚΑ, ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Νέα παγίδα, νέα περιπέτεια, νέα φρίκη περιμένει τον πολύπαθο και αδρανή λαός μας, αφού δεν ξεσηκώνεται να αποτινάξει μια και έξω τη σκλαβιά του.
Πριν βιαστείτε να με κρίνετε και να με πείτε πως δεν είμαι πατριώτης (τα συνηθίζετε κάτι τέτοια όλοι οι θερμοκέφαλοι - ανεγκέφαλοι), θα σας εξηγήσω με απλά λόγια όπως μιλάω πάντα και για τη "φάκα" και για το "τυράκι" και ποιοι είναι οι "κομματάρχες" της "Λέγκας του Βορά" με ονόματα και για το παιχνίδι της αριστεράς που έπιασε πάτο και θέλει να ξαναβγεί στην επιφάνεια με άλλο όμως όνομα.
1.Η "ΦΑΚΑ" ή αλλιώς πολιτική παγίδα προβάτων, ακούει στο όνομα "Συλλαλητήρια" που είναι μία παθητική και ανώδυνη εφεύρεση του Συστήματος όπου εκτονώνεται η λαϊκή οργή χωρίς καμία συνέπεια και απειλή για το Παντοδύναμο Σύστημα. Τη "Φάκα" αυτή έστησαν πρόσφατα με πολλές αποχρώσεις και παραλλαγές δύο κύριοι με πατριωτικό ένδυμα, πλην με συγκεκριμένη προέλευση (ΑΡΙΣΤΕΡΑ - ΣΠΙΘΑ) και συγκεκριμένους στόχους Α. Προβολή νέων εθνοσωτήρων όπως ο Στρατηγός ΦΡΑΓΚΟΣ που μίλησε στο πρώτο Συλλαλητήριο, άραγε σαν τι; Β. Δημιουργία κόμματος, να βάλουν τα πρόβατα στο μαντρί όπως και έγινε πρόσφατα, μην πάει τόσο γάλα χαμένο.
Αυτή είναι η άριστα φτιαγμένη και στημένη ΦΑΚΑ.
2. Πάμε τώρα στο "τυράκι". Το τυράκι είναι όντως ένα δελεαστικό και σίγουρο δόλωμα που θα τσιμπήσουν χιλιάδες πάλι ανύποπτοι Έλληνες και με τα τελευταία τους χρήματα θα πάνε να δώσουν το παρόν, διότι πρόκειται για Εθνική μας Υπόθεση. Δεν τους εξήγησε κανείς, πολύ περισσότεροι οι διοργανωτές, ότι το αποτέλεσμα θα είναι πάλι ΜΗΔΕΝ εις το πηλίκον, όπως και την πρώτη φορά. Διότι δεν είναι η ώρα των Συλλαλητηρίων Έλληνες, είναι η ώρα ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ!!! Και για συλλήψεις δεν ομιλεί κανένα λαμόγιο.
3. ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ όπως σας είπα έχουν όνομα. Όθων Ιακωβίδης και Μιχάλης Πατσίκας. Ποιοι είναι αυτοί οι νέοι "σωτήρες"; Έψαξα να βρω στοιχεία. Πάτησα στο Google και δεν βρήκα τίποτε! Με αλεξίπτωτο και αυτοί σαν το Σώρρα! Έκπληκτος και μη πιστεύοντας πλέον ούτε στα δικά μου μάτια, χτύπησα "Δημήτριος Μαντές βιογραφικό" και βγήκε πρώτο πρώτο. Όλα στο Φως! Πότε και που γεννήθηκα, που υπηρέτησα, πόσα παιδιά έχω, τι σπούδασα, τι εργασία έχω, από που παίρνω τα χρήματα προς το ζην, τα έργα μου, τα βιβλία μου, την πορεία μου, τα πιστεύω μου, τον αγώνα μου! Τα πάντα!!! Για τους κυρίους αυτούς, τίποτε, πλην ελαχίστων ψηγμάτων, ότι προέρχονται απο το χώρο της Αριστεράς. Για τον κ. Πατσίκα λίγο περισσότερα όπως " Ο 47χρονος Μιχαήλ Πατσίκας απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή όπου πήρε ειδικότητα στην αντισφαίριση,(στο πιγκ πόγκ δηλαδή) με καταγωγή από τη Βλάστη Κοζάνης βρέθηκε στον αντιμνημονιακό αγώνα στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη από πολύ νωρίς, από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της κίνησης το 2010. Ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ έδωσε το παρών σε πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα όπου βρέθηκε στο πλευρό του συνθέτη". Αυτά;;;!!!!!!!!!!!
Ένας ειδικός στο πιγκ πογκ;;;!!!!
Κι αυτός ο άνθρωπος ζητά να μας σώσει;;;;;;;;;;
Γι΄αυτό τον πρόκοψε το Σπίθα. Αφού ήταν Γενικός Γραμματέας. Τη δουλειά κάνει ο κύριος; Από που συντηρείται; Τι δουλειά έκανε πριν; Εργάζεται κάπου; Γιατί δεν το λέει; Δεν θέλω να πιστέψω επ΄ ουδενί σε φήμες που τις θεωρώ διαδόσεις, κι αυτό διότι όταν δεν υπάρχουν βιογραφικά στοιχεία που προανέφερα, ο κόσμος δικαιολογημένα, εικάζει πολλά. Καλό θα ήταν να μας γράψει ένα βιογραφικό, είναι δημόσιο πρόσωπο ούτως ή άλλως και ο ένας και ο άλλος.
4. Και πάμε τώρα στη ΑΡΙΣΤΕΡΑ από την οποία προέρχονται και οι δύο αυτοί κύριοι. Διαβάζω για ποσοστά κατρακύλας κάτω από 12% το έκτρωμα του ΣΥΡΙΖΑ και πάει μονοψήφιο νούμερο με πρόβλεψη, πάτο ανεπιστρρεπτί. Για τους ΑΝΕΛ έπεσαν τίτλοι τέλους, έπιασε το 1% και πάει για σβήσιμο εντελώς από τον πολιτικό χάρτη. Σε μία αγωνιώδη κίνηση λοιπόν να ανακάμψει το αριστερό έκτρωμα στην Ελλάδα, διότι η κουτάλα της εξουσίας είναι θελκτική, έχουν πολλά σενάρια έτοιμα προς κατανάλωση. Θυμήθηκαν να ξεθάψουν τη ΣΠΙΘΑ που οι ίδιοι "έθαψαν" από το 2010 για να τους σώσει τώρα στον καιρό της συμφοράς με λαϊκά ερείσματα τύπου Πατσίκα - Ιακωβίδη, τύπου "αριστερή αντίσταση", συλλαλητήριο και Μνημόνια, μέχρι να παγώσει ο Ήλιος.
Επειδή ΓΝΩΡΙΖΩ, Αριστερός και πατριώτης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Έτσι έχουν τα πράγματα και επιτέλους ας βγει μπροστά ένας να τα πει με το όνομά τους!!!
Όσο για το "συλλαλλητήριο" που καλούν τον κόσμο πάλι στις 8 Σεπτεμβρίου έχω να τους διαβιβάσω αυτό το μήνυμα:
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ ΠΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗ - ΠΑΤΣΙΚΑ:
Μπράβο! Συγχαρητήρια. Και αφού μαζευτούν οι υποψήφιοι ψηφοφόροι για το "τυράκι" (Μακεδονία) τους σκάμε και το παραμύθι με το κόμμα. Κύριοι Ιακωβίδης και Πατσίκας: Κάματε κόμμα!!! Τελος!!!
Θέλετε να βουτήξετε μέσα στα σκατά μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά ρεμάλια και να φορέσετε εβραϊκή "κιπά"!
Ούτε δυο ώρες δεν θα μπορέσετε να σταθείτε στην εξουσία αλλιώς και το γνωρίζετε αυτό εκ των προτέρων, γι΄αυτό σας καταλογίζω υπόγεια κίνηση εκ προμελέτης!!!
Είστε "τελειωμένοι" στη συνείδηση του ελληνικού λαού και στη δική μου πρωτίστως.
Τέλος επανέρχομαι στο Νόμο και στο αξίωμα:
Αριστερός και πατριώτης δεν υπάρχει!!!!!
Κι εσείς έχετε μεγάλη προϊστορία και οι δύο με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Έτσι δεν είναι κύριοι κομματάρχες;
Έλληνες δεν είναι η ώρα των συλλαλητηρίων!
Αυτή ήρθε και πέρασε!
Είναι η ώρα των συλλήψεων!
Δημήτριος Μαντές
5/08/2018
Υ.Γ:
Ο Τσίπρας θα μιλά στη ΔΕΘ και ο κόσμος καλείται στην..... ...παραλία να ακούσει τραγουδάκια!!! Για όποιον δεν κατάλαβε, πώς παίζεται το παιχνίδι, πού παίζεται το παιχνίδι και ποιοι το παίζουν αυτό το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: