Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013



  
ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196                                
176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ
Tηλ.: 210 9545000
Fax: 210 3615634 
Ε-mail:pressoffice@anexartitoiellines.gr
Site: www.anexartitoiellines.gr                                                                                                                Είμαστε Πολλοί
                                                                                                                                                                        Είμαστε Ανεξάρτητοι, 
        Είμαστε Έλληνες.
ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
Τηλ. 6974422442
Ιφ. Γεωργιάδου 60, 661 00


Δράμα, 30 Δεκ 2012
Αρ.Πρωτ.57
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

ΑΝ.ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, Πρ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡΑΜΑΣ κ. ΣΜΟΛΟΚΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ  ΙΔΕΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Την ώρα που ο δείκτης του έτους 2012 δείχνει το  τέλος του  και ένας νέος χρόνος  ανατέλλει ζούμε την αλλοτρίωση των ψυχών και της ιδεολογίας. Δεν είναι δυνατό ισλαμοφασίστες και κάθε λογής <κουρέλια> του υποκόσμου να εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανθρώπινων ψυχών για επιβίωση να πλουτίζουν με το δουλεμπόριο, την παιδική.
εκμετάλλευση και την αναγκαστική εργασία  για να παράγουν ανταγωνίσιμα προϊόντα. Το εμπόριο της <μαύρης> και των σκληρών ναρκωτικών και με πολλές ακόμη άθλιες συναλλαγές είναι πεδίο οικονομικής συναλλαγής μεταξύ όλων των γκρουπούσκουλων , όλοι αυτοί να επικαλούνται την <αριστερή διανόηση > για να δικαιολογήσουν τις ποιο σκληρές και βρώμικες δουλειές είτε γίνεται μέσα στο άσυλο του πανεπιστημίου είτε προσχηματικά επικαλούμενοι την αριστερή κομματική ταυτότητα και ενίοτε την αντιφασιστική τους δράση ενάντια στο καθεστώς. Πως επιτρέπετε από τους αριστερούς, αυτοί οι άθλιοι να <συναγελάζονται> μαζί σε χώρους ιδεολογικής αντιπαράθεσης με το κατοχικό  καθεστώς; Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται ως <προστάτης> αυτών των υπανθρώπων σε κάθε δράση τους στη κοινωνία, ενός αισχρού και επικίνδυνου κοινωνικού φαινομένου με την προστασία της <κουκούλας>. Αντί η αριστερά να τους ξεμπροστιάσει και να τελειώνει το <πανηγύρι> που έχουν στήσει οι δήθεν <υπερασπιστές> των μεταναστών και των αδυνάτων, επιτρέπει στα φασιστικά ρεμάλια να αυλίζονται στο χώρο τους. Μάλλον η κατάσταση αυτή ίσως βολεύει το ΣΥΡΙΖΑ αλλοιώς δεν εξηγείτε η μετά πίστεως υποστήριξη τους. Εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει μαζί με τη Γέννηση του Χριστού και την αναγέννηση της Πατρίδας μας από τους οικονομικούς κατακτητές. Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε στα πιστεύω μας και είμαστε στο μετερίζι των λαϊκών αγώνων για ελευθερία και δικαιοσύνη. Καλή Λευτεριά στον λαό μας με τον νέο χρόνο.
                                                                                                                                       
                                                                                                                           Από το γραφείο τύπου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: