Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ ΤΗ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ –ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ.


Στον ακριτικό Δήμο Κ. Νευροκοπίου βρέθηκε από το πρωί στην αρχή της δεύτερης περιοδείας του στη Μακεδονία ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Στην πλατεία της πόλης τον υποδέχθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος, τα μέλη της τοπικής συντονιστικής ομάδας και οι κάτοικοι της πόλης.

 Tον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο προσφώνησε ο Βουλευτής Δράμας κ. Σμολοκτός Νικόλαος και στη συνέχεια περιόδευσε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και κατέληξε στο Δημαρχείο όπου είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Μελέτη Μαυρίδη

Στη συνέχεια πραγματοποίησε ομιλία στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου εστιάζοντας στα σοβαρά προβλήματα της περιοχής όπως η αποβιομηχάνιση, η ανεργία, τα προβλήματα με την κατοχύρωση της πατάτας στους ειδικούς καταλόγους προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη διάθεσή της εντός και εκτός χώρας, καθώς και το μεγάλο πρόβλημα της εισαγωγής πατάτας από ξένες χώρες που στη συνέχεια βαφτίζονται ελληνικές.

Ακόμα, μίλησε για το πρόβλημα των κτηνοτρόφων της περιοχής όσο αφορά στο κόστος παραγωγής.

Υπενθύμισε την παρέμβαση του Βουλευτή Δράμας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νίκου Σμολοκτού για την μη  διάθεση πιστώσεων μέχρι σήμερα στο Δασαρχείο Δράμας από το Υπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης κατά τη φετινή χρονιά προκειμένου να αποζημιωθούν οι υλοτόμοι. Για αυτά τα θέματα ο Πάνος Καμμένος έδωσε σαφείς απαντήσεις μέσα από το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος και ειδικότερα στο μέρος που αφορά τις παραμεθόριες ακριτικές και νησιωτικές περιοχές.

Ακόμα καυτηρίασε τις πολιτικές που έχουν οδηγήσει στο να περνούν τα σύνορα οι κάτοικοι της περιοχής για να βρουν φθηνά καύσιμα, αλλά και προϊόντα και αντιπαρέβαλλε την πρόταση για τις Ειδικές Φορολογικές Ζώνες με χαμηλούς συντελεστές για να υποστηριχθεί ο φθηνός τρόπος παραγωγής,  αλλά και η αύξηση της κατανάλωσης που θα δώσει έσοδα στο κράτος.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δε μπορούν να ανεχθούν άλλο την υπάρχουσα κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας και δη στο ζήτημα του υπερπληθυσμού των λαθρομεταναστών, καθώς και της εγκληματικότητας από τα αφύλακτα σύνορα όπως αυτά της περιοχής Εξοχής.

Ως προς το τελευταίο δεσμεύθηκε να προτείνει τη φύλαξη του σημείου από δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Κατόπιν αναχώρησε για τη Προσοτσάνη.
Τον υποδέχθηκε  ο Δήμαρχος  της Προσοτσάνης  κ. Λύσσελης Άγγελος και στη συνέχεια  χαιρέτισε τους κατοίκους στην  πλατεία και συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο της πόλης όπου είχε συνομιλία με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων . Κατά την διάρκεια της επίσκεψης επεκράτησε μεγάλη εγκαρδιότητα από τους κατοίκους της Προσοτσάνης προς τον Πρόεδρος κ .Πάνο Καμμένο. Στη συνέχεια αναχώρησε για την Πόλη της Δράμας και επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επί της Οδού Εθνικής Αμύνης όπου πλήθος φίλων του κινήματος  τον περίμεναν για να τους χαιρετίσει. Μετά από τις σχετικές φιλοφρονήσεις,  επισκέφθηκε διάφορα  σημεία της πόλης και αναχώρησε για τις Σέρρες.Δεν υπάρχουν σχόλια: