Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Η μέθεξη Σημιταριού και Νεομητσοτακισμού ως η πιο καταστροφική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας

 Του Κώστα Πρώιμου



«Δε διανοήθηκα ποτέ να εργαλειοποιήσω εθνικές τραγωδίες για πολιτικό όφελος». Κι όμως! Αυτή η απίστευτη δήλωση ανήκει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Έγινε χθες κατά τη διάρκεια  εκδήλωσης της «Καθημερινής» για τα πενήντα χρόνια της Μεταπολίτευσης!

Ειλικρινά, θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι άπαντες σε τούτη τη χώρα συμμετέχουμε  είτε το θέλουμε είτε όχι σε μια οργουελική πολιτική φαρσοκωμωδία. Εντάξει, ο κ. Μητσοτάκης έχει αποδείξει περίτρανα στα πέντε χρόνια πρωθυπουργίας του ότι του ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα του ακαταλόγιστου! Τόσες και τόσες φορές λέει ό,τι θέλει, χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης ευρισκόμενος στον αγαπημένο του τόπο και χρόνο, κάπου εκεί έξω στο σύμπαν!

Όμως ήθελα να ήξερα, αυτοί οι χρυσοπληρωμένοι λογογράφοι και επικοινωνιολόγοι του; Προφανώς αμφότεροι κατοικούν σε μακρινή χώρα και εργάζονται με τηλεργασία! Δεν εξηγούνται αυτά τα πρωτόγνωρα ψεύδη του κυρίου Μητσοτάκη τα οποία αποτελούν μνημεία πολιτικής θρασύτητας! Μιλάει ο κ. Μητσοτάκης που, χρησιμοποίησε στον έπακρον μια ανείπωτη εθνική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε εκατό κατοίκους στο Μάτι, διαστρεβλώνοντας ακόμη και την πραγματική αιτία της πυρκαγιάς χάρις στις υπερπροσπάθειες για τον επηρεασμό της κοινής γνώμης από τα ήδη προεκλογικώς εξαγορασμένα συστημικά μέσα εκείνη την αποφράδα χρονιά!

Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός  που πιστώνεται πλασματικές αναπτυξιακές επιτυχίες φτωχαίνοντας  ωστόσο μέρα με τη μέρα εκατομμύρια Έλληνες ενώ κομπάζει για το ανύπαρκτο πρωθυπουργικό του έργο κάθε τρεις και λίγο ακόμη και με παιδιάστικες επικοινωνιακές γελοιότητες εμφανιζόμενος στα σύγχρονα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι, αυτός είναι! Ο ανώτατος επιβλέπων (με δική του απόφαση) της ΕΥΠ που ξεδιάντροπα διασύροντας την κοινή νοημοσύνη πρόλαβε μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών να δηλώσει ότι είχε άγνοια!

Ένας άνθρωπος πλέον που θα τολμούσαμε να ισχυριστούμε από τα πεπραγμένα του ότι αξιολογείται ως πολιτικά επικίνδυνος για τη διακυβέρνηση της χώρας με επισφράγισμα του ανωτέρω τη δική του έμμεση σχετική ομολογία διότι άγνοια σε τόσο σοβαρά ζητήματα εθνικής ασφάλειας δηλώνουν είτε οι ανεύθυνοι, είτε οι πραγματικά υπεύθυνοι! Ας μας πει τελικά ποιος είναι και τι πρεσβεύει!

Για την ακρίβεια ο κ. Μητσοτάκης μας παρέπεμψε στον Πούτιν, για τα Τέμπη φταίει ο Χατζηπετρής μη σας γράψω ότι ευθύνη για το έγκλημα φέρουν και οι αφελείς που επιβιβάστηκαν, διότι είχαν υποχρέωση να γνωρίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τις διαχρονικές παθογένειες! Ναι αυτό το τελευταίο για τις χρόνιες κρατικές παραλείψεις το ομολόγησαν οι ίδιοι οι κυβερνώντες! Και τι κάνατε ρε σεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια; Τα κόμματά σας δεν κάνουν κουμάντο εδώ και μισό αιώνα; Εσείς τώρα προσγειωθήκατε στην πολιτική σκηνή του τόπου;

Αυτή η μέθεξη Σημιταριού και Νεομητσοτακισμού θα αποδειχτεί η πιο καταστροφική βόμβα στα θεμέλια της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας λίαν συντόμως.

Τέλος πάντων, αυτοί έχουν βάλει αμέτι μουχαμέτι να μας τρελάνουν όλους! Είναι σαν το νιάου νιάου στα κεραμίδια! Σάμπως έχουν απομείνει και πολλοί στα συγκαλά τους; Αρκεί να διαβάσετε την εγχώρια ειδησεογραφία μιας ημέρας και ευκόλως θα το διαπιστώσετε.

https://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: