Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, έχει ένα μόνο σκοπό. Ένα σκοπό που προσπάθησε κατά καιρούς να εφαρμόσει αλλά έβρισκε πάντα τον δρόμο κλειστό. Τώρα όμως ο δρόμος άνοιξε. Με την τεχνιτή κρίση χρέους που δημιούργησε, βρήκε τον τρόπο και άνοιξε την πόρτα για την τελική της επίθεση. Μία επίθεση που έχει σαν στόχο να δημιουργήσει δύο τάξεις ανθρώπων. Τους πλούσιους που θα νέμονται τα πάντα και τους φτωχούς, που θα δουλεύουν για αυτούς, με άνταλλαγμα ένα κομμάτι ψωμί! Ναι έτσι ακριβώς είναι. Μην έχεις καμμία αμφιβολία.

Η επίθεση που γίνεται τώρα μέσω της χώρας μας , έχει πλέον σαν τελικό στόχο την ελεύθερη ακόμη, ΕΥΡΩΠΗ. Ποίοι ηγούνται αυτοί της τελικής επίθεσης; Οι τραπεζίτες, μέσω ΑΜΕΡΙΚΗΣ και η ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ . Και ποία χώρα επέλεξαν να κάνουν απόβαση; Μα ποιά άλλη. Την ΕΛΛΑΔΑ μας. Γιατί εμάς και όχι κάποια άλλη; Μα γιατί εδώ ετοίμαζαν το έδαφος από καιρό και μόλις βρήκαν το κάταλληλο εργαλείο έβαλαν μπροστά το σχέδιο τους. Ποίος όμως ήταν το κατάλληλο εργαλείο; Φυσικά ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ο αμερικανοσπουδαγμένος! Αν δείς την ταινία, ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ του ΠΟΛΛΑΝΣΚΙ, θα καταλάβεις πολλά, μα πάρα πολλά..
Κια γιατί αυτός και όχι εσύ; Διότι κουβάλαει ένα βαρύ όνομα, από την άλλη έχει μπροστά του ένα αδιάφορο ΕΛΛΗΝΑ, που τον 21 αιώνα ακόμη και τώρα συντηρεί τον διαχωρισμό σε δεξιό και αριστερό. Έτσι επιλεχθηκε ο άνθρωπος τους, γνήσιος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, την ελληνική γλώσσα βλέπεις και μόνος σου δεν την κατέχει , το σχέδιο της άλωσης αυτής της περήφανης χώρας, στήθηκε. Με τον άνοδο του στην εξουσία, το σατανικό σχέδιο τους σχέδιο, μπήκε σε εφαρμογή!
Δεν σας κουράσω τι έχει κάνει, τα ξέρετε.

Θα αναφερθώ στην τελική επίθεση του σχέδιου που γίνεται με το ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ πρόγραμμα.
Ένα πρόγραμμα που το παρουσίαζουν σαν σωτηρία αλλά η αλήθεια είναι άλλη. Είναι το τελειωτικό χτύπημα, στην μεσαία τάξη, η οποία αντιστέκεται, έχει ακόμη λίπος, όμως παράλληλα κακή νοοτρόπια, με το σκεπτικό εγώ να σωθώ και το κόμμα μου να είναι καλά και όλα τα άλλα δεν με ακουμπάνε! Γονατίζοντας την όμως, ανοίγει ο δρόμος για την άλωση της χώρας!
Διότι τι άλλο σκοπεύει η φοροεπιδρόμη παντού; Τι άλλο είναι από την ισοπέδωση της; Τι άλλο είναι ο κεφαλικός φόρος; Ο φόρος που έβαζε η ΟΘΩΜΑΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, σε όσους δεν ήταν υπήκοοι της! Ετσι μας αντιμετωπίζει, η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ, με τα εργαλεία της, φιλοξενούμενους στην χώρας μας! Και μιλώ για τον κεφαλικό φόρο , μια σατανική σκέψη , η οποία θα εφαρμοσθεί και μάλιστα αναδρομικά και για τα επόμενα 4 χρόνια. Τι θα συμβεί; Πρόσεχε λοιπόν. Θα υποβάλεις φορόλογικη δήλωση, το φετινό λάθος να πάρεις λεφτά πίσω δεν το ξανακάνουν , θα βγαίνεις χρεωστικός . Δηλαδή θα πληρώνεις φόρο για τα δηλώθεντα εισόδηματα και μετά θα πληρώνεις και κεφαλικό φόρο! ΄Ετσι δεν σου κόβουν μισθό, άρα είναι εντάξει με σένα, αλλά στην ουσία οι 12 μισθοί γίνονται 10 και κάτι! Ο οποίος θα μειώθει και άλλο με τις υπόλοιπες αυξήσεις.! Αλλά θα σου λένε, ότι το κάνουν για να σε σώσουν, και την ίδια ώρα θα στρώνουν το χάλι στους τραπεζίτες!
Το σατανικό τους σχέδιο βρίσκεται στην πλήρη εφαρμογή του.
Έχει δε όμως δυστυχώς σύμμαχους. Εσένα που αδιαφορείς , κάτι κάνεις με τους αγανακτισμένους , αλλά και την πλειόψηφία των κομμάτων που περίμενουν την ώρα τους να κάνουν την κρίση ευκαίρια.
Θα μου πεις. Ποιός θα μας σώσει; Κάνεις πάρα μόνο εσύ ο ίδιος! Βγαίνοντας στις πλατείες , στην γειτονιά σου ενημέρωντας τον γείτονα σου, στην δουλειά σου , στο διαδύκτιο, λέγοντας ότι όταν πιάνει φωτιά το σπίτι του γείτονα περίμενε και την σειρά σου. Έτσι απλά. Το σατανικό τους σχέδιο δεν πρέπει να περάσει. Διαφορετικά σε πολύ λίγο χρόνο θα είσαι η καμαριέρα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
Υ.Γ. Είπα εσένα σύμμαχο, ισχύει και για μένα, Αλλά τα παραμύθια τελείωσαν και είναι η ώρα του κακού λύκου! Ας τον πολεμήσουμε όπως και με όποιο δημοκρατικό τρόπο μπορούμε! Ήλθε η ώρα της μάχης!
πηγή : olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: