Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΕΜΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΗΓΕΜΩΝ)

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ .



Η κατάκτηση της εξουσίας Να ξέρεις πως για να αποκτήσεις την εξουσία Δύο τρόποι ανέκαθεν υπάρχουν: να την κληρονομήσεις ή να την κατακτήσεις. Δύο μέσα ανέκαθεν υπάρχουν: τα όπλα τα δικά σου ή τα όπλα των άλλων. Δύο προϋποθέσεις ανέκαθεν υπάρχουν: η τύχη ή η ικανότητα.

Οι άνθρωποι γενικά είναι πονηρά πλάσματα. Το κακό υπάρχει μέσα μας και εμφανίζεται καθημερινά στις περισσότερες από τις εκφάνσεις του βίου μας. Είναι λογικό πως αν θέλουμε να λάβουμε τα μέτρα μας και να καταστήσουμε την ζωή μας καλύτερη θα πρέπει να υποτάξουμε την Κακία των συνανθρώπων μας και να ελέγξουμε τη  δική μας πονηρή φύση. Με απλά λόγια να μην αφήσουμε περιθώρια επιλογής στον κακό μας εαυτό . Θα πρέπει να θυμηθούμε γνωστό Δήμαρχο που κέρδισε τις εκλογές ποντάροντας  στον <κακό εαυτό> του αντιπάλου του. Για τους  ανθρώπους μπορούμε να πούμε τα παρακάτω : Είναι αχάριστοι ,ασταθείς, ψεύτες και υποκριτές αποφεύγουν  τους κινδύνους  είναι άπληστοι στο κέρδος και όσο τους κάνεις καλό ,είναι όλοι με το μέρος σου ,σου προσφέρουν το αίμα τους τα υπάρχοντα τους , τη ζωή τους, τα παιδιά τους όταν ο κίνδυνος είναι μακριά. Όταν όμως ο κίνδυνος πλησιάζει , σου γυρίζουν τις πλάτες τους . Κι εκείνος ο Δήμαρχος που στηρίζεται στα λόγια τους αν βρίσκεται απροετοίμαστος  καταστρέφεται , γιατί οι φιλίες που αποκτώνται με χρήματα και όχι με μεγαλείο και ευγένεια ψυχής αγοράζονται , αλλά  εάν  τις έχεις πραγματικά και σε καιρό ανάγκης δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.

Η Θεωρία γιατί είναι πετυχημένοι  ομοφυλόφιλοι ? Η επιτυχία είναι η κοινωνική καταξίωση της προσφιλούς αυτής της ομάδας , ρίξτε μια ματιά γύρω σας έχει να κάνει με την εξέλιξη τους σε υψηλά επίπεδα του κοινωνικού [ οικονομικού  και πολιτικού συστήματος . Οι ομοφυλόφιλοι λοιπόν σύμφωνα με την θεωρία αυτή επιτυγχάνουν  γιατί:  1. Δεν πέφτουν ποτέ θύματα γυναικών , λόγω της έλλειψης σχετικού (σεξουαλικού) ενδιαφέροντος και 2. Έχοντας τη γυναίκα μέσα τους καταφέρνουν όχι μόνο να επιβιώνουν , αλλά να επικρατούν και να ξεχωρίζουν ποικιλοτρόπως.

Η σεξιστική αυτή θεωρία αναφέρεται σε μορφή εξουσίας η οποία πηγάζει από το γυναικείο φύλο. Η θεωρία αυτή αποδίδει  εξαιρετικές ικανότητες στο φύλλο και ιδιαίτερες αδυναμίες στο ανδρικό. Για να επεκτείνουμε την σκέψη μας στη σύγχρονη εποχή και πραγματικότητα, σκεφτείτε πόσοι υπάρχουν γύρο μας που ξοδεύουν τον χρόνο τους μόνο και μόνο για να αποκτήσουν μία carte visite που θα γράφει <Πρόεδρος>. Πολύ συχνά γελώ με έναν ιδιότυπο τίτλο που φυρούν  χιλιάδες  αποτυχημένοι πολιτικοί  <πολιτευτές>. Με αυτή την ιδιότητα θα τους δείτε να περιφέρονται σε διάφορες εκδηλώσεις , καρναβάλια , κηδείες , γάμους και  διάφορες άλλες διαδηλώσεις μοστράροντας την ηλίθια φάτσα τους με το πατικωμένο μαλλί που προσπαθούν να κρύψου τη  φαλάκρα τους , ενώ κάποιοι άλλοι έχουν κουρευτεί< γουλί> και βάψιμο κομοδινί σαν καραγκιόζηδες. Η διάχυτη πικρία τους κρύβεται  ή καλύπτεται από  ένα μεγάλο υποκριτικό χαμόγελο που εισπράττει άλλα υποκριτικά χαμόγελα ή και γέλια. Η εξουσία είναι παρορμητική και μπορεί να ωθήσει σε απίστευτα όμορφες στιγμές και ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ με εκπλήξεις. Στο επόμενο : Το σύνδρομο της Πολιτικής. Τα πολιτικά πρόσωπα ΘΕΩΡΟΎΝΤΑΙ ΆΤΟΜΑ  με ειδικές Δεξιότητες Ή ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: