Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίζει αν υπάρχει κορωνοϊός & αν χρειάζονται τα μέτρα

 Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας: Την στιγμή που στην χώρα μας τα κρούσματα έχουν αυξητική τάση, ο δήμος Άρτας με μπροστάρη τον “γαλάζιο” δήμαρχο και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ,  Χρήστο Τσιρογιάννη, σε επικείμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:


-Αμφισβητεί την ύπαρξη του κορωνοϊού!!!!
-Ζητά την άρση των μέτρων και κλείσιμο εμβολιαστικών κέντρων!!! 
Ο κ. Χρήστος Τσιρογιάννης

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 20ης Ιουλίου ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δ.σ. Κ. Τράμπας, έχουν θέσει ως τρίτο θέμα στην ημερήσια διάταξη με εισηγητή τον Κωνσταντίνο Κίτσο, που αυτοπροσδιορίζεται ως εκπρόσωπος πολιτών,  το εξής θέμα:

“Επί αιτήσεως πολιτών σχετικά με την παύση μέτρων και λήψεως αποφάσεων, κλείσιμο των εμβολιαστικών κέντρων, παύσης των μοριακών ή άλλων τεστ, σβήσιμο όλων των βιολογικών γενετικών στοιχείων των Πολιτών και ακύρωσης οποιασδήποτε στρατηγικής λόγω μη ύπαρξης ταυτοποιήσεως  του αναφερόμενου ως «ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ» με τον κωδικό αναγνωρίσεως «SARS-COV-2» και της εξ αυτού προκληθείσης αναφερόμενης ως «Πανδημίας» με κωδικό αναγνωρισιμότητας «COVID 0-19» κοκ”!!!!

Δεν υπάρχει κορωνοϊός, να ανακληθούν τα μέτρα

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην εισήγηση η οποία δόθηκε στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και δημοσιεύθηκε σε τοπικά ΜΜΕ:«τεκμηριώθηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η Ελληνική Κυβέρνηση και οι λοιποί σχετικοί φορείς και σύμβουλοι ουδέποτε κατείχαν/κατέχουν έγγραφα, τα οποία να αποδεικνύουν την ταυτοποίηση του αναφερόμενου ως «φονικού ιού»… Με λίγα λόγια εκ των πεπτραγμένων συνάγεται και αποδεικνύεται ότι όλα βασίστηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ μόνο σε εικασίες…. Ελλείψει της ταυτότητας του αναφερόμενου ιού δεν είναι δυνατόν καν να αναφέρεται κανείς σε ιό πόσω δε μάλλον να επιβάλλει μέτρα για την δήθεν προστασία από αυτόν…. Κανένα ανιχνευτικό τεστ, κανένα εμβόλιμο προϊόν, καμία μάσκα, κανένα πιστοποιητικό νόσησης, κανένα κλείσιμο επιχειρήσεων, καμία κοινωνική αποστασιοποίηση, κανένα μέτρο, καμία απόφαση ή και στρατηγική, δεν μπορεί να είναι αποδεκτά και αιτιολογημένα.. Επομένως δεν είχαν, δεν έχουν επιβληθεί νόμιμα και πρέπει να ανακληθούν… Κάθε πράξη και κάθε ενέργεια γύρω από το εν λόγω θέμα βασίζεται στο απόλυτο κενό και στην ανυπαρξία κάθε αιτιολογίας και πρέπει όλα να ανακληθούν επειγόντως ως αναιτιολόγητα, μη νόμιμα και αντισυνταγματικά…», προστίθεται.

Και προτείνεται «η ανεύρεση ασφαλούς λύσης προστασία των πολιτών έναντι των πολυεπίπεδων και πολυδιάστατων προβλημάτων που προέκυψαν από τα μέτρα της κυβέρνησης, παύση κάθε απόφασης και μέτρου, κλείσιμο όλων των εμβολιαστικών κέντρων, παύση εισαγωγής ενέσιμων προϊόντων νέας τεχνολογίας, παύση εκδόσεως και χρήση υγειονομικών πιστοποιητικών, ακύρωση πλατφόρμας περισυλλογής και φύλαξης πληροφοριών βιολογικού χαρακτήρα, ακύρωσης όλων των προστίμων, ανεύρεση λύσης ολικής προστασίας έναντι των αναφερόμενων εγκληματικών πράξεων, δημιουργία νομικών ενεργειών κατά παντός υπευθύνου….»!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: