Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ.

 



Ο κ. Μητσοτάκης, έχοντας λησμονήσει ότι είναι υπουργός -υπηρέτης, δηλαδή, του υπερήφανου Ελληνικού Λαού- επέβαλε με συνοπτικές διαδικασίες τροπολογία «λαιμητόμο» με την οποίαν καταλύεται το ανθρώπινο αυτεξούσιο. Η τροπολογία συνίσταται στην παράνομη διενέργεια ιατρικών πράξεων στους συμπολίτες μας,  άνω των 60 ετών, χωρίς την συγκατάθεσή τους. Με την αντιπολίτευση συνεργό, τους περισσότερους ανθρώπους του πνεύματος απόντες και τους έχοντες διαφορετική άποψη -ειδικούς ή μη- φιμωμένους, συνεχίζει η Κυβέρνηση να διχάζει τους Έλληνες, λαμβάνοντας κάθε εβδομάδα κακόβουλα τιμωρητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην οποία ήδη έχει αποτύχει παταγωδώς.

Με απειλές και εκβιασμούς, οδηγεί στην εξαθλίωση την ταλαιπωρημένη ηλικιακή ομάδα των 60+, αφού τα 100€ πρόστιμο που ανακοινώθηκαν (200€ για το ανδρόγυνο) μπορεί να ισοδυναμούν με τα φάρμακα, την τροφή τους, το ενοίκιό τους, το ρεύμα τους.

Την ίδια στιγμή έχουν τεθεί παρανόμως και αντισυνταγματικά σε αναστολή, με πρωτοφανή πλήρη στέρηση αποδοχών δημοσίων υπαλλήλων, χιλιάδες υγειονομικοί που θα μπορούσαν να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ταυτόχρονα, διαθέτει υπέρογκους πόρους για τη χρηματοδότηση προπαγάνδας δίκην δικτατορικού καθεστώτος. 

Η Σύμβαση του Οβιέδο, η οποία  αποτελεί νόμο και  του κράτους μας, απαγορεύει την εκτέλεση ιατρικών πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του ατόμου που καλείται να τις υποστεί.

Σημειωτέον ότι η παράνομη επιβολή διοικητικού προστίμου είναι κατάφωρα αντισυνταγματική και αντίκειται και στο διεθνές δίκαιο.

Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα την κατάπτυστη τροπολογία που οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας στην εξαθλίωση, παρά το γεγονός ότι έζησαν ολόκληρη ζωή τηρώντας τους νόμους του κράτους.

Στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, από την εποχή του Ιπποκράτη ουδέποτε ιστορικά υπήρξε παρόμοιος καταναγκασμός. Τις αξίες του πολιτισμού μας και το ιερό αυτεξούσιο  του ανθρώπινου προσώπου οφείλουμε να τα διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού, για να παραμείνουν παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: