Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΕΛΛΙΖΟΥΝ....



ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196
176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ
Tηλ.: 210 9545000
Fax: 210 3615634 
Ε-mail:pressoffice@anexartitoiellines.gr
Site: www.anexartitoiellines.gr                                                                                           .
ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
Τηλ. 6974422442
Ιφ. Γεωργιάδου 60, 661 00


Δράμα, 03 Οκτ. 2012
Αρ.Πρωτ.47
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

ΑΝ.ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, Πρ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡΑΜΑΣ κ. ΣΜΟΛΟΚΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡΑΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Η αλήθεια είναι μία και πρέπει να την καταλάβατε, με τις μέχρι τώρα μικροπολιτικές πρακτικές σας, και ενέργειες του κόμματό σας ΣΥΡΙΖΑ, (και λοιπές δυνάμεις) ταλαιπωρείτε τους λαθρομετανάστες παρέχοντας τους φρούδες ελπίδες για παραμονή τους σε μια εξαθλιωμένη πατρίδα. Έχετε καταντήσει με τις ενέργειες σας την Ελλάδα «αποθήκη» παγκοσμιοποιημένης πολυπολιτισμικότητας, τους καρπούς δε αυτής της ανοησίας σας τους γευόμαστε σήμερα, με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών, σήμερα στο Παρανέστι και αύριο στην πόλη της Δράμας. Όσο για τον ισχυρισμό σας  ότι αυτά που λέω είναι «ψευδή», πείτε μας εάν συμφωνείτε ή όχι με την ελεύθερη διαμονή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Όλα τα άλλα είναι κωφά και τυφλά και για εντυπωσιασμό. Για την ιστορία, διετέλεσα βουλευτής είτε θέλετε είτε όχι.  

 .   
                                                                                                     Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: