Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ


ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196
176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ
Tηλ.: 210 9545000
Fax: 210 3615634 
Ε-mail:pressoffice@anexartitoiellines.gr
Site: www.anexartitoiellines.gr                                                                             



ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ
Τηλ. 6974422442
Ιφ. Γεωργιάδου 60, 661 00
                                                                                                                                          

Δράμα, 20 Αυγ. 2012
Αρ.Πρωτ.37



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝ. ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Πρ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΡΑΜΑΣ κ. ΣΜΟΛΟΚΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΦ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

Με αφορμή τις δηλώσεις σας σε κρατικοδίαιτο κανάλι στις 20 Αυγ.2012 αναφερθήκατε στα επιδόματα και συντάξεις που λαμβάνουν οι πολύτεκνες μητέρες που είχαν τη δύναμη και το σθένος να φέρουν στο κόσμο τέσσερα, πέντε, έξι  κ.ο.κ παιδιά .Η θέση σας ως υφυπουργού και μάλιστα σε ένα τόσο σημαντικό υπουργείο δε σας δίνει το δικαίωμα και  άλλοθι αν και νέος στα καθήκοντα σας, να χρησιμοποιείτε ορολογίες όπως θα <καλυμπράρετε> τα επιδόματα και συντάξεις των πολύτεκνων μανάδων  θεωρώντας τα  ως αντικείμενο ανάξιου λόγου.
Σας υπενθυμίζουμε απλά για την ιστορία, αυτό που βίωσαν πολιτικά o κ .Κουτρουμάνης και η κ. Διαμαντοπούλου όταν αποφάσισαν ο καθένας για τους δικούς του λόγους να επιχειρήσουν να περικόψουν τα επιδόματα και να καταργήσουν τις μετεγγραφές φοιτητών παιδιών πολύτεκνων οικογενειών. Θα σας συνιστούσα κατ αρχάς να  μελετήσετε το θέμα με σωφροσύνη και σύνεση για να μας απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα :

1)    Για ποιό λόγο σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας βάλλεται εναντίων των πολυτέκνων οικογενειών ;
2)    Πότε θα απασφαλίσετε τα μέτρα και πόσο βάρβαρα θα επιτεθείτε στις ήδη εξαθλιωμένες  πολύτεκνες οικογένειες ;   
3)    Έχετε καλέσει για διαβούλευση τον αρμόδιο φορέα για τα πολυτεκνικά θέματα  Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, ώστε να σας ενημερώσουν  υπεύθυνα;
Σε κάθε περίπτωση καλόν θα είναι να έχετε υπ όψη, πριν προβείτε σε κανιβαλισμό των επιδομάτων ότι, το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας μας είναι καυτό κάρβουνο που καίει όσους προσπάθησαν να το σβήσουν, διότι την Ελληνική και μάλιστα τη πολύτεκνη οικογένεια τη προστατεύει ο Θεός , κάτι που ίσως εσείς έχετε ξεχάσει . 

                                                                                                                    Από το Γραφείο Τύπου
                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια: