Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Διδάκτωρ η Παναρίτη σε μαθήματα υποκριτικής: Περιμένετε ακόμη να δείτε καθαρό πολιτικό μέτα απο τόσο θέατρο;


Η κα Παναρίτη είπε όσα είπε στις 11 του μηνός και στις 12 του μηνός ψήφισε ΝΑΙ σε ΟΛΑ!!!
Διδάκτωρ η Παναρίτη σε μαθήματα υποκριτικής: Περιμένετε ακόμη να δείτε καθαρό πολιτικό μέτα απο τόσο θέατρο;http://mysatelite.wordpress.com/2012/02/17/%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CF%84%CF%89%CF%81-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81/

έφη στις 11 Φεβρουαρίου, 2012. Τι έγινε στις 12 του μήνα; Της εξήγησαν όλες τις απορίες και ικανοποιημένη πλέον πήγε και ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ; Το Αγγλικό δίκαιο τι έγινε; Το EFSF; Εκεί που είπες οτι θα μας σέρνουν στα δικαστήρια ήταν όλα ένα κακό όνειρο και δεν ισχύουν; Πήρες την έγγραφη δέσμευση που ζήτησες απο την κυβέρνηση οτι δεν θα εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία;

Βάρα το χέρι σου καλή μου, σκούπισε τον ιδρώτα σου μέσα στην έξαψη που ένιωσες. Μπορεί η τηλεόραση να κάνει πολλούς να ξεχάσουν την προδοσία σου, αλλά εσύ να κοιμάσαι με την σκέψη των 100 που σε έχουν σταμπάρει. Βλέπεις αγαπητή μου, όταν πας και δείχνεσαι στον φακό είτε για να δημιουργήσεις εντυπώσεις είτε για να προβληθείς, δεν τραβάς μόνο την προσοχή των αποχαυνωμένων, αλλά την προσοχή ΟΛΩΝ.

Α, και που είστε όλοι εσείς που αναμεταδίδετε (εσκεμμένα ή μη) το βιντεάκι τώρα που συζητιέται το θέμα των εκλογών και χωρίς σχόλια περι προδοσιάς λέτε πως είναι το βίντεο που πρέπει να δούμε όλοι ….. για διαβάστε κάτι που είχαμε αναδημοσιεύσει πριν απο μισό χρόνο για την κύρια Panel Group. Διαβάστε και θα ξαναθυμηθείτε:

Έλενα Παναρίτη, η «σιγανοπαπαδιά» που θα μας ξεπουλήσει!

Διαβάστε επίσης και αυτό για το ίδιο σκηνικό “Δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω, ψήφισα” που φαίνεται να έχει τελειοποιήσει η αδίκως μη-προτεινόμενη για Όσκαρ Παναρίτη.

Στους 149 βουλευτές το ΠΑΣΟΚ …. και τα αποτελέσματα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: