Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο νέος τσάρος: Ο υπερφίαλος ταχυδακτυλουργός της απάτης

ταχυδακτυλουργός της απάτης


Με τσάρο το Βενιζέλο θα ζήσουμε τις αχαλίνωτες ταχυδακτυλουργικές σοφιστείες και την αυθάδεια της ψευτιάς περιτυλιγμένη με τις γνωστές δικηγορίστικες φλυαρίες του ανδρός.
Στην πρώτη του συνέντευξη στο Mega έκανε καθαρό: «Το μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί ως έχει».
Μετά μας είπε ότι αν υπάρχουν καλά αποτελέσματα – θα ληφθούν μέτρα για την στήριξη των ασθενέστερων!!!Ταχυδακτυλουργία πρώτη: Όταν ο λαός και η Ελλάδα δεν θα υπάρχουν, τότε θα «ληφθούν μέτρα» γι αυτούς που θα έχουν πεθάνει. Δηλαδή θα αναλάβουν τα «έξοδα» της κηδείας μας. Ακριβέστερα, θα κερδοσκοπήσουν και πάνω στην κηδεία μας…

Ψεύδος πρώτο: Με την ψήφιση του «Μεσοπρόθεσμου» τα «θετικά αποτελέσματα» θα είναι ΜΟΝΟ η απληστία της κερδοσκοπικής ασέλγειας των ποικίλων αρπακτικών, η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ιδιωτικοποίηση της Ελλάδας, καθώς και ΑΥΞΗΣΗ του χρέους: «Μηδέν εις το πηλήκιον», όπως είπε ο …γλωσσομαθής μας πρωθυπουργός…

Ψεύδος δεύτερο: Επανάληψη του προηγούμενου ψεύδους με επένδυση τις γνωστές δικολαβίες του Βενιζέλου: «Η Ελλάδα πρέπει πρώτα να βάλει πάτο στο βαρέλι του χρέους»!!!

Με τις αγοροπωλησίες των «μαφιών» του χρήματος, με τα νέα δάνεια για την αποπληρωμή των παλαιών και με το κερδοσκοπικό εμπόριο του χρέους θα «βάλει πάτο στο χρέος»!!!

Εδώ έχουμε αυθάδεια ψεύδους: Τα Μνημόνια το πολλαπλασίασαν και ο Βενιζέλος μιλά ότι με το «Μεσοπρόθεσμο» (νέο άγριο Μνημόνιο) θα «βάλει πάτο στο χρέος»!!!

Ταχυδακτυλουργία δεύτερη: Ο «πάτος» της ελληνικής κοινωνίας εμφανίζεται ως «πάτος του χρέους»…

Ψεύδος τρίτο: Ο νέος τσάρος υποστήριξε ότι το μεσοπρόθεσμο...
θα πρέπει να ψηφιστεί προκειμένου η Ελλάδα να πάρει την 5η δόση του δανείου.

Καραμπινάτο ψεύδος: Η 5η δόση έχει κλειδώσει, για να μην πούμε ότι οι «μαφίες» της ΕΕ με υπερβάλλοντα ζήλο την δίνουν και απλώς χρησιμοποιείται σαν ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ για το «πέρασμα» του Μεσοπρόθεσμου…
Ταχυδακτυλουργία Τρίτη: Κάθε μεγάλη συμφορά επενδύεται με γλυκερή ταχυδακτυλουργική ηθικολογία.

Αφού η μεγάλη ΣΥΜΦΟΡΑ για τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα θα υλοποιηθεί με το Μεσοπρόθεσμο, πρέπει να την ντύσουμε με τις ταχυδακτυλουργικές αφαιρέσεις περί «κοινωνικής δικαιοσύνης».

Μας λέει λοιπόν ο μπουρδολόγος νέος τσάρος ότι «έχει απόλυτο σεβασμό στην αγωνία των ανθρώπων»!!!!

Στραταρχικός καγχασμός ψεύδους και υποκρισίας: Σας δολοφονούμε, αλλά με «απόλυτο σεβασμό» στην αγωνίας σας!!!!!

Τελευταία σύνθετη σοφιστεία ψεύδους: Οι αποκρατικοποιήσεις γίνανε «εθνικός σχεδιασμός»!!!!

Θα αναλάβει, μας είπε τις αποκρατικοποιήσεις για να ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ το «εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης»: Τι αβυσσαλέος κομπασμός ταχυδακτυλουργικής ΑΠΑΤΗΣ.

Θα ιδιωτικοποιήσει την Ελλάδα, θα ξεπουλήσει κάθε πέτρα της, δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ ΕΘΝΙΚΟ, ΚΑΙ όλα αυτά είναι «εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης».

ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ χοντρό από τον υπερφίαλο και «υπέρ-φυσικό μπεμπέ» των «νταβάδων»…

Ας δούμε το τι ξεπουλάνε.

Παίρνουμε ένα απόσπασμα από τη «λίστα» των ιδιωτικοποιήσεων του Μεσοπρόθεσμου, από το σημερινό «Ριζοσπάστη».
Ολόκληρο το κείμενο είναι ΕΔΩ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6307431&publDate=18/6/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: