Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΕΠΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΡΕΜΕΙΝ




Σεισμός 9 Ρίχτερ στην Ιαπωνία!!!
Τεράστιο τσουνάμι σ΄όλο τον Ειρηνικό!!!
Το χέρι του Θεού σηκώθηκε...
Περιμένουμε το χαστούκι Του από στιγμή σε στιγμή...
Κι αν είναι κάτι που έκανε τους πανίσχυρους της γης
να αισθάνονται ανίσχυροι, αυτό δεν είναι ο σεισμός αλλά...


...η κατεύθυνση του σεισμού!!!


Είναι προφανές ότι μπορούν να δημιουργήσουν σεισμούς με το σύστημα HAARP που είναι φτιαγμένο για την "ρύθμιση των καιρικών φαινομένων και την προστασία της ατμόσφαιρας"

Πολύ περισσότερο μπορούν να τους προβλέπουν. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν άφησαν να αναπτυχθεί στην Ελλάδα το ΒΑΝ, αλλά οι ίδιοι το μελέτησαν και το αξιοποίησαν.
Έτσι λοιπόν πιστεύουμε πως αυτός ο σεισμός είναι "φτιαχτός" από το σύστημα

HAARP αλλά μέ άλλο "στόχο". Στόχος τους ήταν ο γίγαντας που αναπτύσεται ραγδαία οικονομικά και θα είναι η επόμενη υπερδύναμη, η Κίνα!!!


Μόνο που το χέρι του Θεού, μετεκίνησε τον σεισμό και αυτός χτύπησε την Ιαπωνία που είναι από τους ισχυρότερους βραχίονες της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) προκαλώντας της εκτός των απωλειών τόσων χιλιάδων ζωών (που γι αυτούς δεν είναι και τίποτε το σοβαρό εκτός από τις διεθνείς εντυπώσεις, γιαυτό αρχικά μιλούσαν για 50(!) και τώρα για ίσως 1000 νεκρούς), ζημιές που θα αποτιμηθούν σε τρις δολάρια (και αυτό είναι που τους καίει) !!! 

Αλλά αυτό που είναι σημαντικό και  κυρίαρχο, είναι το ταρακούνημα που υπέστησαν πιστοί και άπιστοι, βλέποντας την μικρότητα του ανθρώπου που θέλει να παίζει τον θεό και ξαφνικά βλεπει πόσο μικρός ασήμαντος και ανήμπορος είναι... 

Ας είναι μάθημα για όλους μας κι ο Θεός ας αναπαύσει
τίς τόσες χιλιάδες ψυχές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: