Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Μεταμοντέρνα Αριστερά (24) – Όψεις Νεοφασιστικής βίας της Κυβέρνησης


 
Του Ηλία Παπαναστασίου

Κλείνουν την Παρασκευή 4 χρόνια Διακυβέρνησης από την Μεταμοντέρνα, ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ «Αριστερά» και μετά τα χθεσινά γεγονότα στην Συγκέντρωση της Αθήνας ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών μπορούμε να βγάλουμε μερικά, καίρια συμπεράσματα. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ αφού εξαθλίωσε ακόμη περισσότερο τα μεγάλα στρώματα του ελληνικού λαού συνεχίζοντας την Μνημονική Πολιτική των προηγούμενων, «κατάφερε» να αυξήσει, επί των ημερών της, το ποσοστό των φτωχών και πολύ φτωχών συμπολιτών μας (Βλ. Επίσημα στοιχεία Eurostat).

Ταυτόχρονα, προσπάθησε να μοιράσει φιλοδωρήματα και κάνοντας διανομή ελεημοσύνης συνεχίζει να εξαπατά τις πλατιές λαϊκές μάζες ξεπερνώντας τους χειρότερους Δάσκαλους της Σχολής του Σικάγο. 

Όλα βέβαια κάτω από ένα πέπλο ανείπωτης υποκρισίας,παλιανθρωπιάς και συνειδητής εξαπάτησης των μεγάλων λαϊκών μαζών, ελέγχοντας την κρατική ΕΡΤ που έχει μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου του Μαξίμου – μη σεβόμενη τον οβολό που πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω ΔΕΗ– αλλά και τα υπόλοιπα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια στην συντριπτική τους πλειοψηφία. 

Το Κοινωνικό Κράτος του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην καλύτερη περίπτωση Κρατική Επαιτεία και Ελεημοσύνη βασιζόμενο στην αρχή «Σου παίρνω 1.000 για να σου επιστρέψω 100», κοροϊδεύοντας τους πάντες και βασιζόμενο στην απίστευτη πλύση εγκέφαλου που δέχεται η μεγάλη πλειοψηφία του λαού. 

Εξασφαλίζοντας μια πλουσιοπάροχη ζωή για το Δημόσιο Μανδαρινάτο που αποτελεί σχεδόν την αποκλειστική Δύναμη Κρούσης του και στηριζόμενος στους πεινασμένους Lumpen και στις εξίσου ακόρεστες Μαρίες Αντουανέτες που διορίστηκαν και κατακλύζουν το Διαδίκτυο και τα ΜΜΕ με δηλώσεις τους, κατορθώνει μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ να ελέγχει το πλήθος των λαϊκών στρωμάτων, υποσχόμενος χάντρες στους Ιθαγενείς που ξέκαναν από τους Διορισμούς ή υποσχέσεις Διορισμού στο Δημόσιο μέχρι την Διανεμόμενη κάθε Χριστούγεννα Φτώχεια και Ελεημοσύνη. 

Όμως δεν αρκεί μόνο ο απερίγραπτος εξευτελισμός και αυτοεξευτελισμός των πλατειών λαϊκών μαζών ή ο πρωτοφανής Ηθικός Ξεπεσμός των στελεχών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι δεδομένο και κάθε μέρα έχουμε νέα μαργαριτάρια Δηλώσεων και Πράξεων των στελεχών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, το νέο φαινόμενο που παρουσιάζεται με ολοένα και επιταχυνόμενους ρυθμούς λέγεται ΒΙΑ. 
Μην έχοντας την δυνατότητα να κρετινοποιεί εσαεί τις λαϊκές μάζες και μη δυνάμενος να ελέγχει τα πάντα, παντού και πάντοτε, ο ΣΥΡΙΖΑ καταφεύγει σε μεθόδους Προβοκατόρικες και Γκανγκστερικές, όπως η σπίλωση, η συκοφαντία (βομβαρδιστικού τύπου) και τέλος η συνειδητή Προβοκάτσια και ωμή χρήση Βίας. 

Στο χθεσινό Συλλαλητήριο αφού περιέγραψε σαν «Ακροδεξιούς και Φασίστες» όσους συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, χαλάρωσε τον έλεγχο μπροστά στη Βουλή αφήνοντας εξεπίτηδες μερικές δεκάδες προβοκάτορες φαιοκόκκινης προέλευσης να τορπιλίσουν μια μεγάλη συγκέντρωση και μετά, όμορφα και δημοκρατικά a la ΣΥΡΙΖΑ όπως συνηθίζει, μετήλθε «δημοκρατικότατα» της ωμής βίας και κατάφερε να πνίξει – κυριολεκτικά – με χημικά χιλιάδες διαδηλωτές, μη σεβόμενος ούτε στο ελάχιστο ηλικιωμένους, μικρά παιδιά κλπ. 

Φαινόμενο που πριν μερικές μέρες επαναλήφτηκε με τους εκπαιδευτικούς, ανοίγοντας μερικά κεφάλια η καταστρέφοντας την ακοή (Περίπτωση Βουλευτή του ΚΚΕ). 

Έχοντας μαθητέψει στην Προβοκάτσια και την υπονόμευση για δεκαετίες ως γνήσιος Περιθωριακός και λειτουργώντας σαν συνειδητός Agent Provocateur των Λαϊκών/ Ταξικών Αγώνων, ο ΣΥΡΙΖΑ περνά σε ένα ποιοτικότερο στάδιο χειραγώγησης που συνδυάζει την ανελέητη πλύση εγκέφαλου μέσω των ΜΜΕ – κύρια Τηλεόρασης – και της χρήσης ωμής βίας «αριστεροδημοκρατικού τύπου» όταν δεν μπορεί να ελέγξει αλλιώς τις μεγάλες μάζες του ελληνικού λαού. 

Τακτική που χρησιμοποίησαν επιτυχώς
 οι Μελανοχιτώνες του Benito Mussolini και οι Εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ (Εμπρησμός του Ράιχσταγκ), οι Ιταλοί Νεοφασίστες την Δεκαετία του 1970 – έκρηξη στον σταθμό της Μπολόνια – αλλά και οι Συνταγματάρχες στην χώρα μας όταν μετά την βία και αιματηρή καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παρουσίαζαν «αποδείξεις» βανδαλισμού εκ μέρους των φοιτητών στον χώρο του Πολυτεχνείου (Εκπομπή Νίκου Μαστοράκη αμέσως μετά την καταστολή). 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας θητεύσει στον χώρο της Lumpen «Αριστεράς» με ιδιαίτερη και προνομιακή σχέση με τους λεγόμενους αντι–εξουσιαστές τους οποίους καλύπτει μονίμως, συνέχισε την αγαστή συνεργασία μαζί τους στις μαζικές αντι–μνημονιακές Διαδηλώσεις αποφεύγοντας να τους καταδικάσει ή έστω ξεκάθαρα να αποστασιοποιηθεί ακόμη και μετά τους νεκρούς της Marfin Bank (Επίσης, καταστροφές 2008 μετά την δολοφονία Γρηγορόπουλου και Φλεβάρη 2012 όταν βανδαλίστηκε μεγάλο τμήμα του Αθηναϊκού Κέντρου). 

Λειτουργώντας
 όχι σαν Πρωτοπόρος Αγωνιστής του Κινήματος της Εργατικής Τάξης – και με την οποία δεν έχει καμιά σχέση, υποτιμώντας την και περιφρονώντας την συστηματικά – αλλά σαν Διαρρήκτης και Υπονομευτής της Πάλης των Τάξεων, αυτό το «Κόμμα της Παρέας των Κολλητών» κατάφερε σαν βορβορώδης χυλός να δημιουργεί πολύ θόρυβο, να υπόσχεται σε όλους τα πάντα και ταυτόχρονα να τους εξαπατά με αριστοτεχνικό τρόπο, μισώντας και ζηλεύοντας τον Ανώτερο σαν γνήσια Lumpen μηδαμινότητα. 

Τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο συστηματικά καταφεύγει στην ωμή βία ξεφεύγοντας από την πλαδαρότητα μιας Μεταμοντέρνας «Αριστεράς». Αποκτά χαρακτηριστικά φασίζουσας Κυβέρνησης, παραβιάζοντας το Σύνταγμα, χτυπώντας αλύπητα διαδηλωτές και αδιαφορώντας για τις συνέπειες της χρήσης ληγμένων χημικών. 

Λιτότητα, Κοινοβουλευτικά Πραξικοπήματα και Κρατική Βίαείναι το νέο τρίπτυχο που προβάλλει προς τα έξω ο πρόσφατος, ο Late ΣΥΡΙΖΑ. Μη μπορώντας να πείσει καταφεύγει όλο και περισσότερο στην πλύση εγκέφαλου και τις Γκεμπελικές μεθόδους αλλά και μη μπορώντας να ελέγξει ανοίγει εύκολα κεφάλια διαδηλωτών παριστάνοντας των «αμυνόμενο». Ελλείψει Δικαιοσύνης καταφεύγει στην απάτη με τις χάντρες/ καθρεφτάκια των Ιθαγενών ανάγοντας την Ελεημοσύνη σε «Κοινωνικό Κράτος», την συνειδητή Παραμυθολογία και Αντιστροφή της Πραγματικότητας σε συνθηματολογία του Τύπου «Ήταν Δίκαιο και έγινε Πράξη»(!), την εξαπάτηση σε Επιστήμη, την Προβοκάτσια σε Τέχνη Διακυβέρνησης, την Lumpen αλητεία σε μαγκιά, το πομπώδες ύφος του Μηδενικού σε στυλ Διακυβέρνησης, την αύρα της νεόπλουτης Παλλακίδας σε «Γυναικεία Απελευθέρωση» μέσω της ένταξης στο Μανδαρινάτο, τις πομφόλυγες ασήμαντων Μετριοτήτων όπως Πανεπιστημιακών εκ Βρετανίας ορμώμενων σε «θεωρητική σκέψη» τελευταίας version. 

Εάν δεν αρκούν όλα αυτά έχουμε – για να μην ξεχνιόμαστε – και τα Γκλομπς των ΜΑΤ που «αμύνονται» – οι δυστυχείς– απέναντι στην ωμή βία των «Ακροδεξιών». 

Αλλάζοντας την Γλώσσα ή μάλλον τα Νοήματά της και προωθώντας το New Speak του Huxley, μπήκαμε στην Μεταμοντέρνα Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ελεημοσύνη, Πλύση Εγκεφάλου και Κρατική Βία. 

Γιατί – θα πρέπει να θυμάστε– «Ήταν Δίκαιο και έγινε Πράξη».Η σταδιακή Παρακμή και κατάργηση της Κοινοβουλευτικής Αστικής Δημοκρατίας είναι προ των Πυλών με αναβαθμισμένη Μεταμοντέρνα «Αριστερά» Επαφών Τρίτου Τύπου. Άλλωστε, η τελική κατάληξη του Lumpen που Κυβερνά και δεν θέλει με τίποτε να χάσει την Εξουσία είναι η φασιστικοποίησή του, στην περίπτωση μας ο Μεταμοντέρνος Φασισμός. 

Ο Lumpen εκτός Κυβέρνησης είναι ο έφηβος που «κάνει φασαρία» στο δρόμο, ενώ ο Lumpen που Κυβερνά είναι ο πλήρως εξελιγμένος ανθρωπότυπος του Φασίστα που δεν φεύγει από την εξουσία με τίποτα. 

Κυρίες και Κύριοι, σας παρουσιάζουμε την Κυβέρνηση του Πρώτη Φορά «Αριστερού» Νεοφασισμού, εκπάγλου καλλονής, ασυναγώνιστης αποτελεσματικότητας και Original Εκπόρνευσης.


Διαβάστε και εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11140
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: