Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Διακοπή στήριξης ΑΚΚΕΛ στον Πάνο Καμένο

Παραμένει στο συνασπισμό κομμάτων, μεταξύ των οποίων είναι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, αλλά αποσύρει τη στήριξη στον Πάνο Καμένο, το Αγροτικό Κόμμα, με επικεφαλής το Βάκη Τσιομπανίδη.
Με μια ανακοίνωση όλο αιχμές, το ΑΚΚΕΛ αναφέρει πως τα μέλη του «δεν θα γίνουν σε καμιά περίπτωση νεροκουβαλητές κανενός».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΚΚΕΛ
Με επιστολή στην πρόεδρο της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου το ΑΓΡΟΤΙΚΟ.ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ.ΚΟΜΜΑ.ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) ζητάει ο συνασπισμός κομμάτων:  Ανεξάρτητοι Έλληνες Εθνικής Πατριωτική Συμμαχία, Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, Λευκό, Πυρίκαυστος Ελλάδα, Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, Ανεξάρτητοι Έλληνες να αναφέρεται με το πλήρες όνομα  του και όχι ως Ανεξάρτητοι Έλληνες. 
Πρόκειται για συνασπισμό κομμάτων με κατατεθειμένο καταστατικό στον Άρειο Πάγο  και όχι μεμονωμένο κόμμα, κάτι που ο κύριος Καμένος το ξέχασε μιας και ουδέποτε οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων του συνασπισμού συγκλήθηκαν για να γνωμοδοτήσουν ή να συναποφασίσουν σε πολλά και σοβαρά ζητήματα για την χώρα και τον συνασπισμό.

Ο κύριος Καμένος όλο το διάστημα  μετά τις εθνικές εκλογές αποφάσιζε και αποφασίζει μονομερώς χωρίς την έγκριση ή έστω την γνωμοδότηση των υπολοίπων κομμάτων του συνασπισμού. Μετά τις εκλογές το ΑΚΚΕΛ έχασε κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τους ΑΝΕΛ καθώς ο κ. Πάνος Καμένος  και οι υπουργοί του δεν έμπαιναν καν στην διαδικασία να απαντήσουν στις τηλεφωνικές μας κλήσεις, ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ έστειλε sms στον Πάνο Καμένο διαμαρτυρόμενος για την όλη κατάσταση, απάντηση όμως δεν έλαβε ποτέ. 
Θεωρώντας  πως ο αγροτικός κόσμος και το ΑΚΚΕΛ δεν γίνονται νεροκουβαλητές κανενός διακόπτουμε κάθε στήριξη προς τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμένο, καταγγέλλουμε την αντιαγροτική-αντιπαραγωγική πολιτική και αυτής της κυβέρνησης, παραμένουμε στον συνασπισμό που δεν είναι ιδιοκτησίας Καμένου αλλά συμμετέχουν σε αυτόν άλλα 4 κόμματα και συνεχίζουμε δυναμικά τον σκληρό αγώνα μας για τον πρωτογενή τομέα και για την χώρα μέσα από την παραγωγική διαδικασία.http://www.agronews.gr/news/politics/arthro/130506/diakopi-stirixis-akkel-ston-pano-kameno/
Αλέξανδρος Μπίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: