Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ; ; ;
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ,
ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ . . .
============================================

Εκτός από ψευτες, κλέφτες, υπονομευτές καί ανίκανοι, τώρα έφτασαν ακόμη μιά φορά σέ Εθνική Προδοσία κι εμείς καθόμαστε καί τούς ανεχόμαστε. Πολύ φοβούμαι πώς πλησιάζουν ακόμη πιό δύσκολες μέρες γιά τόν τόπο. Μά δέν υπάρχει ένας Ελληνας, όλοι εξωνημένοι
είναι ; Δέν μπορεί . . . Θά είναι πολλά τά αργύρια της προδοσίας ! ! Μά ποιοί μας κυβερνούν ; ; Επιτέλους; αφήνουν τά σύνορά μας απροστάτευτα.; ; Οχι μόνο λαθρομετανάστες θά εισβάλουν πλέον, αλλά εχθροί της πατρίδος ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ! ! ποιός ξέρει τί άλλο μας επιφυλάσσει τό μέλλον μέ τούτους εδώ πού υφάρπαξαν τήν ψήφο του Ελληνικού λαού.
Αφοπλίζουν τήν Εθνοφυλακή της κεντρικής καί δυτικής Μακεδονίας ! ! !
ΑΠΌ ΤΌ DEFENCENET

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑΡΑΧΕΣ ; ; ;
Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.
Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται εξαιρετικά εσπευσμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν παραδίδονται τα πυρομαχικά (που θα απαιτούσαν προετοιμασία υποδοχής και ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης), αλλά μόνο τα όπλα των Εθνοφυλάκων.
Ήδη οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές επιδίδουν σημειώματα ή επικοινωνούν απ’ευθείας με τους Εθνοφύλακες και τους καλούν να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα που τους είχε εμπιστευθεί το κράτος για να υπεραπίσουν το πάτριο έδαφος ως τελευταία γραμμή άμυνας ή για την οργάνωση αντάρτικων μονάδων στα μετόπισθεν. Πολύ πρόσφατα στην δεκαετία του ’90 είχαν οργανωθεί κοινές περιπολίες Εθνοφυλάκων με μονάδες του Ε.Σ. για να αποτρεπεί η μαζική είσοδος συμμοριών από την γειτονική Αλβανία.
Η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται ότι συνδέεται με τους φόβους που υπάαρχουν για ανεξέλεγκτες ταραχές σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή την οικονομική κρίση, ακόμα και σχεδίων εκτροπής.
Χαρακτηριστική είναι η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή. Οπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σύμφωνΑ με πληφορίες του defencenet.gr: ”Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Πολιτεία και αυτό διαβρώνει τα πάντα. Κανείς δεν πιστεύει τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνετε ότι ψάχνει για σωτήρες, πηγαίνει στη βία” .
Το defencenet.gr έχει απευθύνει ερώτημα στο υπουργείο για τους λόγους αφαίρεσης του οπλισμού και αναμένει απάντηση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Θέλουμε νά πιστεύουμε ότι θά αναθεωρήσουν και θά διαψεύσουν τήν είδηση !

Δεν υπάρχουν σχόλια: