Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τόσους μήνες φωνάζουμε, ενημερώνουμε, μαζεύουμε υπογραφές, κάνουμε συγκεντρώσεις , διαμαρτυρόμαστε και κανείς από εκείνους που θα έπρεπε εκ του θεσμικού του ρόλου να έχει οξυμένη ακοή, δεν ακούει.
Κανείς από εκείνους που ενώ είναι λαλίστατοι σε θέματα που αφορούν στην οικονομική τρομοκρατία του ΔΝΤ και της Τρόϊκας, δεν μιλά για την τρομοκρατία που ασκεί η κυβέρνηση με τα λευκά γάντια της "καινοτομίας" και την μάσκα μιας δήθεν "ευνομίας".
Απειλείται η ελευθερία μας, χαρίζεται για 100 τσουβάλια ευρώ η εθνική μας κυριαρχία, και τα μνήματα των αγωνιστών και των Μαρτύρων του έθνους και της πίστης μας γίνονται αφοδευτήρια του ΣΚΑΪ στα οποία ουρεί μπροστά στα μάτια μας η εθνομηδενιστική συμμορία του Σόρος και του CDRSEE.

Μας λένε ότι "μαζί τα φάγαμε" και μας φορτώνουν τις δικές τους αμαρτίες για τις οποίες θα τιμωρηθούμε με αργή εξόντωση.

Κάποτε η "κομαντατούρα"
έβγαζε τις διαταγές της και τις τοιχοκολούσε, τώρα αυτή η διαδικασία ονομάστηκε "δημόσια διαβούλευση".

Τέλειωσαν λοιπόν oι "διαβουλεύσεις" για την "Κάρτα του Πολίτη" και την "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και ανεβαίνουν στον "ηλεκτρονικό τοίχο" της "ανωτάτης νεοταξικής διοίκησης" καινούργια "φιρμάνια" για τα οποία δήθεν χρειάζονται τη γνώμη μας.

Αυτό είναι
το μοναδικό δείγμα "ευγένειας" και "δημοκρατικής ευαισθησίας " του καθεστώτος, να ενημερωθεί δηλαδή ο πολίτης μέσω ...διαβούλευσης για το πώς θα ζήσει μελλοντικά ως κρατούμενος.

Τι περιμένουν να ακούσουν από μας π.χ για το κατάπτυστο "αντιρατσιστικό" και "αντιομοφοβικό" νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την ελεύθερη έκφραση, όταν προειδοποιούν μέσω της "δημόσιας διαβούλευσής" του, πως θα φυλακίζουν και θα εξοντώνουν οικονομικά όποιον χαρακτηρίσουν "ρατσιστή" ή "ομοφοβικό";

Όλοι έχουν καταλάβει
ότι ο στόχος τους είναι η προστασία εκείνων που με το πρόσχημα της "πολυπολιτισμικότητας" και την κυβερνητική βοήθεια θα συμβάλλουν στην αποεθνοποίηση και αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας και των ομοφυλοφίλων που πάλι με την "ευγενική χορηγία" της κυβέρνησης θα.... δώσουν την χαριστική βολή μαγαρίζοντας ότι έχει μείνει αμόλυντο από την μακρόχρονη παιδαγωγία της νεοεποχήτικης προπαγάνδας.
Έτσι η δαιμονοποίηση της καθημερινότητας των Ελλήνων βαφτίστηκε εκσυγχρονισμός και ευνομία και η σκλαβιά ευκαιρία για πρόοδο.


Θα μας πούν "ρατσιστές" και "αντισημίτες" και θα μας κλείσουν στην φυλακή αν π.χ διαμαρτυρηθούμε για το "δώρο" των 10.000.000 Ευρώ ,που έκανε μέσω του φορολογικού πολυνομοσχεδίου ο κ. Παπακωνσταντίνου στην Ισραηλιτική κοινότητα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να παραιτηθούν από τις νομικές τους διεκδικήσεις εναντίον του ελληνικού δημοσίου (ζήτημα αποζημίωσης για έκταση 7 στρεμάτων του Ισραηλιτικού νεκροταφείου).

Θα μας καταδικάσουν γιατί θα τους απευθύνουμε τον λόγο ζητώντας τους εξηγήσεις για αυτό το σκάνδαλο που κάνει το αντίστοιχο δήθεν σκάνδαλο του Βατοπεδίου να μοιάζει με monopoly.

Μήπως αυτοί που σήμερα χαρίζουν στην Ισραηλιτική κοινότητα λεφτά που άρπαξαν βίαια από εμάς, περίμεναν να βγεί έστω καταδικαστική απόφαση από το δικαστήριο;

Οι ίδιοι δεν ήταν που μέχρι τα χθές έσκιζαν τα ακριβά τους κοστούμια
στις εξεταστικές επιτροπές κατηγορώντας τους προηγούμενους ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ότι δηλαδή δεν περίμεναν να τελεσιδικήσει η υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων με το Βατοπέδι και προχώρησαν σε συμβιβασμό που έβλαψε το ελληνικό δημόσιο;
Αυτοί λοιπόν που "κούρεψαν" μισθούς και συντάξεις
και που θα θα ξεπουλήσουν ακόμα και τα βουνά για να βγάλουν το πολύ 50 δις, αυτοί που κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία και που με την βοήθεια των μισθοφόρων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" μας επιβάλλουν τον "Νέο Πατριωτισμό" , δηλαδή αυτόν που όπως είπε ο δίψυχος πρωθυπουργός δεν θα έχει ανάγκη την ιστορία και τα σύμβολα, έρχονται σήμερα και με το όπλο στον κρόταφο μας αναγκάζουν να κάνουμε "ασκήσεις εξοικείωσης" στο αντίχριστο και μισάνθρωπο σύστημα ελέγχου και επεξεργασίας της ελευθερίας των πολιτών που "ευσχήμως" ονομάστηκε "ηλεκτρονική διακυβέρνηση".

Απαγόρευσαν την χρήση μετρητών και μας υποχρεώνουν να καταφύγουμε σε πλαστικές κάρτες ή τραπεζικές επιταγές για συναλλαγές αρχικά πάνω απο 3000 ευρώ, μετά από λίγο πάνω από 1.500 ευρώ και σε λίγους μήνες για κάθε ποσό.

Μας αναγκάζουν να πάρουμε δεκάδες ηλεκτρονικές κάρτες προκειμένου να καταφέρουμε να εργαστούμε (κάρτα εργασίας), να έχουμε συναλλαγές (φοροκάρτα) , να μετακινηθούμε με συγκοινωνίες (κάρτα εισητηρίων) , να μετακινηθούμε με το δικό μας μέσο (κάρτα διοδίων), να πάμε στον γιατρό (κάρτα υγείας) , να υπάρχουμε σαν δημότες και να απολαμβάνουμε τις υπηρεσίες των "μικρών τοπικών κυβερνήσεων" δηλαδή των καλλικρατικών δήμων (κάρτα του δημότη), να μπορούμε να χρησιμοποιούμε ή να εκμεταλλευόμαστε το δικό μας σπίτι (κάρτα ακινήτου), να στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο (κάρτα μαθητή) ακόμα και για να πάμε στο γήπεδο (κάρτα φιλάθλου).

Άδειασαν τα ταμεία, πέταξαν την εθνική μας αξιοπρέπεια και την ιστορία μας στα σκουπίδια και γέμισαν τη ζωή μας κάρτες της "ηλεκτρονικής τους διακυβέρνησης".

Με λίγα λόγια αντικαθιστούν σταδιακά την γραφειοκρατία με την καρτοκρατία και όλα αυτά γιατί;

Διότι όπως έχει δηλώσει ξεκάθαρα ο πρωθυπουργεύων εκπρόσωπος της Νέα Τάξης Πραγμάτων,
η υπ΄αριθμόν 1 προτεραιότητά του είναι η απόλυτη εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της οποίας την παγκόσμια κυριαρχία επιθυμεί να δεί "fast and now".
Μια "διακυβέρνηση" η οποία θα πρέπει να γνωρίζει τα πάντα για τους πάντες.


Μια παγκόσμια δικτατορία που θα μπορεί να έχει φακελωμένους όλους τους πολίτες και να ελέγχει μέσω αυτοματοποιημένων "προβλέψεων" και ...υπολογισμών ολοκληρωτικά την ζωή του.

Αυτή η εκ των άνω εντολή θα υλοποιηθεί κατά απόλυτο τρόπο μόνο όταν σε λίγους μήνες θα μας "μαρκάρουν" με την "πιστοποίηση" της Κάρτας του Πολίτη.

Και όταν θα έλθει εκείνη η αποφράδα ημέρα,
όλοι οι ταλαιπωρημένοι από την εξαθλίωση και την "καρτοκρατία", θα την καλοδεχτούν αφού θα αντικαταστήσει όλα τα υβριδικά της αντίγραφα δηλαδή όλες τις κάρτες που επέβαλλε το καθεστώς.
Εν μέσω αυτής της ιστορικά πρωτοφανούς πολιτικής και οικονομικής κατάρρευσης,
δεν υπάρχουν φωνές αντίστασης παρά μόνον εκείνων που για λόγους Ορθόδοξης συνείδησης εγείρουν τις αντιρρήσεις τους και δηλώνουν ουσιαστική και όχι "ακτιβιστική" ανυπακοή σε αυτό το μισάνθρωπο και φασιστικό από κάθε άποψη σύστημα.

Εμείς όλοι που δηλώνουμε ότι θα αρνηθούμε να γίνουμε ξανά ραγιάδες και μάλιστα όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά, δεν φοβόμαστε τον Αντίχριστο, όπως λένε μερικοί που ταλαντεύονται μεταξύ της εν Χριστώ ελευθερίας και της ψευδαίσθησης ότι ο "δήμιος" κάποια στιγμή θα κουραστεί και θα πάψει να παίρνει κεφάλια.

Δεν είμαστε εκείνοι που φαντάζονται "παγκόσμιες κυβερνήσεις" και ολοκληρωτικά συστήματα, αλλά αυτοί σχολιάζουν τις κυβερνητικές δηλώσεις και που δηλώνουν πως ότι και να κάνουν οι τοπικές και υπερτοπικές χούντες δεν θα παραδώσουν στα χέρια τους αυτό που μας χάρισε ως δώρο ο Θεός, δηλαδή την ελευθερία και την προσδοκία της Ανάστασης.

Προσέξτε λοιπόν αδελφοί μας, διότι ήδη άρχισε η χούντα της μισάνθρωπης "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" να χώνει τα νύχια της στην σάρκα μας.

Μην αφήσουμε λοιπόν τον εαυτό μας να εξοικειωθεί με αυτήν την σαπίλα άσχετα αν μας σερβίρεται με δόσεις.

Εδώ και τώρα θέλουν αυτοί την "παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση", εδώ και τώρα θα δείξουμε και εμείς την ανυπακοή μας σε αυτό το σύστημα.

Αν μέσα μας έχουμε τον Χριστό δεν θα μπορέσουν ποτέ να αρπάξουν αυτό που θέλουν δηλαδή την ψυχή μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: